Oletko koskaan ajatellut huutokauppaa?

Huutokaupat ovat hyvä paikka myydä ajoneuvoja. Olemme hyvällä menestyksellä myyneet monia omia ja asiakkaiden ajoneuvoja huutokaupoissa.
Useimmat eivät pidä huutokauppojen ajatuksesta, koska he ajattelevat, että ajoneuvo myydään automaattisesti korkeimmalla tarjouksella. Tämä ei päde meidän käytettäviin huutokauppasivustoihin. Voit asettaa varauksen ja ajoneuvoasi ei myydä, mikäli korkein tarjous alittaa varauksesi.

Käytämme kolmea tärkeintä huutokauppasivustoa, jotka kattavat Euroopan, Yhdistyneen kuningaskunnan ja USA: n. Ne ovat hyvin tunnettuja huutokauppoja ja niissä on aina runsas valikoima myytäviä ajoneuvoja. Valitsemme oikean huutokaupan myytävän ajoneuvotyypin mukaan.

Myisimme ajoneuvosi huutokaupassa Koskin Importin nimissä. Tämä edesauttaa saamaan aikaiseksi enemmän tarjouksia, koska ostajien luotto on suurempi kun ajoneuvoa myy hyvämaineinen yritys. Hoidamme kaupankäynnin alusta loppuun.

Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, ota meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella siitä yksityiskohtaisemmin. Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä linkistä.