MEIDÄN TARINA

”Klassikkoautoissa on vaan jotain sellaista, mitä nykypäivän autoissa ei ole” – Toimitusjohtaja Jason Holland

Olen pikkupojasta lähtien ollut innostunut autoista. Isäni omisti klassikkoautokaupan ja varhaisemmat muistoni syntyivätkin upeiden klassikkoautojen parissa. Silloin asuessamme Saksassa, koulumatkat taittui mitä erikoisemmissa autoissa.  Muutin Iso-Britanniasta Suomeen perheeni kanssa vuonna 2009. Opettelin suomen kielen ja ostin ensimmäisen autoni, vuoden 1965 Ford Cortina 1500 GT:n.

Ei mennyt kauan, kun haaveilin jo toisesta klassikkoautosta. Cortina oli myytävä, jotta rahkeet riittäisi MK2 Escort 1600 Sporttiin.

Ostin ja myin harrastusmielessä jonkin aikaa, kunnes huomasin, että minulla olisi kunnon eväät yrittäjyyteen. Harrastuksesta oli tullut työ. Näin syntyi Koskin Import Oy vuonna 2014. Yritykseni toiminnan kasvu on ollut maltillista ja vakaata. Olen saanut luotua hyviä asiakassuhteita ympäri maailmaa ja teen paljon yhteistyötä alan yrittäjien sekä harrastajien kanssa.

Sain hiljattain idean lisätä palvelutarjontamme kokonaisuutta tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden markkinoida harrasteajoneuvoaan yrityksemme sivuilla sopivan palvelupaketin avulla. Olen innostunut tästä kehityksestä ja teen parhaani, että asiakkaana saat mieluisan kokemuksen yrityksemme palveluista ja toiminnasta.

Ystävällisin terveisin,  Jason Holland