Auton myyntipalvelu

Myy autosi meille

Oletko myymässä klassikko- tai kilpa-autosi?

Olemme kiinnostuneita ostamaan, tai ottamaan ajoneuvosi myyntiin omilla myyntikanavillamme. Englannin kansalaisena Jasonilla on hyvät kontaktit ympäri Eurooppaa oleviin ostajiin. Myynti tapahtuu sekä Suomen että ulkomaan markkinoilla. Valtaosa autoista tosin päätyy lopulta Eurooppaan, jossa kysyntä on kovempaa. Suomen markkinoilla pystymme tarjoamaan ostajille vaihtokauppamahdollisuutta. Meillä on myös lista asiakkaista, jotka etsivät tiettyjä autoja. Olemme varmoja, että pystymme myymään vaivattomasti autosi molempia osapuolia tyydyttävään hintaan.

Tarjoamme räätälöityjä oheispalveluja (ajoneuvon tarkastus, ostopalvelu, noutopalvelu, kuljetuspalvelu ja varastointi) tarpeen mukaan, niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Tarjoamme myös kansainvälisen huutokaupan, joka on erikoistunut klassikko- ja kilpa-autoihin

Eli autamme siinä, missä apua tarvitaan!

Ota aikaa ja lue alla olevia asiakaspalautteita ja uutisia. Alla on myös osio, jossa voit lähettää ajoneuvosi tärkeimmät tiedot.

AUTON MYYNTILOMAKE

Täytä alla olevat tiedot, joiden perusteella voit myydä autosi meille.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Alkutiedot - Step 1 of 3
Sähköpostiosoite
Haluatko myydä ajoneuvon vai oletko kiinnostunut myyntipalvelustamme?

Suositus

myyntipalvelu

Autoni myynti ulkomaille onnistui erittäin asianmukaisesti.Otin yhteyttä Koskin Import/ Jason, joka kertoi minulle erilaisista myyntiin liittyvistä palveluistaan. Kaikki ihan suomen kielellä, eli sitä ei tarvi “härmäläisittäin” jännittää. Valitsin minulle sopivan palvelun, ja homma toimi juuri kuten oli sovittu. Suosittelen, jos haluat autollesi laajempaa näkyvyyttä kaupanteko mielessä.

-Joni Hiipakka

Asiakkaidemme kommentteja

chevy

Chevrolet Pick-up

Kaikki sujui hienosti ja ammattitaidolla kaikin puolin. voin suositella muillekin auton myyjille. Henkilökontaktitkin asiallisia ja mukavia.

– Tero, Jyväskylä

IMG_20170320_134843-1024x768

Austin Mini Cooper

Olin erittäin tyytyväinen hoitamaanne myyntiin, kuvia oli paljon netissä ja kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Olen suositellut palveluanne kavereilleni joilla on erikoisemman kaluston myyntiaikeita.

– Esa, Helsinki

IMG_20170614_171624-1024x768

BMW 321

Kaikki sujui tosi hienosti ja nopeasti. Piditte minut hyvin ajantasalla ja hoiditte kaupan ja kaiken siihen liittyvän mainiosti. Kiitos vielä!

– Ulla-Maija, Helsinki

WP_20160217_006-1024x575

Mazda RX7

Kaikki luvatut asiat pitivät paikkansa, auto myytiin nopeasti ja sujuvasti. Voinkin lämpimästi suositella yhteistyötä Jason Hollandin kanssa kenelle tahansa, jolla on erikoisia kilpa- tai muita vanhempia autoja.

– Jari, Pirkanmaa

IMG_20170724_143221-1024x768

Jaguar XK 120

Olen erittäin tyytyväinen palveluunne kaikin puolin, ja voin suositella vilpittömästi! Olen erittäin tyytyväinen Jasonin kanssa tekemääni kauppaan.n

– Ilkka, Helsinki

Chevy-1

Chevrolet 3100

Asiointi Koskin Importin kanssa oli helppoa. Palvelu oli asiantuntevaa. Kaikki sujui sovitusti eikä mitään ylimääräistä “säätöä” ollut missään vaiheessa. Ei myöskään katteettomia lupauksia myyntiajoista tai hintaodotuksista. Jasonin kanssa kaikki sujui mutkattomasti ja nopeasti oli selvää, että hänellä on erittäin hyvä verkosto toimia. Todella tyytyväinen, voin suositella.

– Jarmo, Jyväskylä

Koskin Import Suomalaisessa mediassa

Translate